Scaune

Scaunele pe care le poti cumpara de la noi, atunci cand iti cumperi si cortul pentru evenimente, sunt de doua feluri: scaune tapitate - modelul "scaune hoteliere" si scaune model "chiavari".
Scaunul hotelier dispune de cadru metalic, sezut si spatar tapitate. Acest model de scaun este unul foarte confortabil, iar invitatii la eveniment se vor simti foarte bine intreaga noapte.
Ca detalii tehnice: dimensiuni sezut = 45 x 52cm si inaltime sezut = 45cm. Sunt dimensiunile standard care vor permite montarea oricarui model de husa de scaun fie ca e vorba de model standard sau de cele elastice.
Scaunele model chiavari nu mai au nevoie de vreo prezentare, sunt cu siguranta cele mai intalnite peste tot in lume, la evenimente. Oferta cromatica s-a diversificat in ultima perioada, ajungand sa avem scaune chiavarii pe alb, argintiu, auriu, negru, maro si transparent.
Pentru confortul invitatilor recomandam si achizitionarea de perne pentru aceste scaune, perne special concepute cu sistem de prindere pentru scaunele chiavari.