Pereti

Asa cum detaliam si intr-un articol din cadrul blogului nostru, corturile comercializate de noi sunt foarte personalizabile si modulare.
Una dintre cele mai importante variante este inlocuirea prelatei laterale cu panouri tip sandwich sau cu pereti din sticla. In functie de destinatia cortului aceste tipuri de pereti pot fi de mare ajutor. Pentru un cort cu rol de depozit de lunga durata panourile tip sandwich sunt cele mai potrivite. Pentru un cort de evenimente peretii din sticla vor fi ideali pentru a lasa invitatii sa se bucure de intreaga priveliste data de locatia dumneavoastra.
Acesti pereti sunt special conceputi pentru corturile construite de noi. Se potrivesc perfect in cadrul structurii de dur-aluminiu si nu necesita vreo improvizatie sau vreo modificare pentru a etansa cortul. Cand se doreste, acestea pot fi inlaturate si reinlocuite cu prelate sau pot fi montate doar in anumite zone/laturi ale cortului pentru a delimita anumite zone din cort: zona de bucatarie sau de montaj mancare ori zona de toalete, etc.
Si peretii din sticla si cei tip sandwich se pot comanda pentru aproape orice model de cort realizat de noi si prezentat in cadrul acestui site.