Mese

Mesele pentru evenimente pe care le comercializam sunt mese profesionale, special construite pentru a fi usor de manevrat si transportat.
Forma blatului este rotunda, cea mai intalnita dar si cea mai cautata forma pentru mesele de evenimente. Motivul pentru care mesele rotunde folosite la evenimente nu se vor demoda vreodata este unul cat se poate de important: la o masa rotunda toti invitatii (mesenii) se pot vedea si pot socializa - lucru ce nu se poate intampla la fel de usor si comod la o masa dreptunghiulara pentru 10 persoane, de exemplu.
Diametrul blatului este de 1,8m, mai mult decat suficient pentru a acomoda 10 persoane la masa. Inaltimea este cea standard de 75cm, astfel incat sa se poata folosi orice fel de fete de masa sau decoratiuni ce se gasesc de inchiriat pentru astfel de mese. Cadrul mesei este metalic - foarte rezistent. Partea cea mai apreciata la aceste mese profesionale este faptul ca acest cadru este pliabil, astfel toate cele patru picioare se pliaza pe blat iar transportul si manevrarea devin foarte usor de realizat. Blatul este dintr-un plastic de buna calitate pe care se pot aseza usor orice model de fete de masa. Avand blat din plastic, masa cantareste mult mai putin decat vechile mese din lemn si PAL. Trebuie avut in vedere ca plasticul folosit este unul dur, rezistent, gandit special pentru a fi folosit in conditii optime la mesele pentru evenimente.