Iluminat arhitectural

Exista mai multe feluri de lumini ce pot personaliza locatia in functie de fiecare eveniment: iluminat arhitectural de exterior (pentru exteriorul corturilor de evenimente) iluminat arhitectural de interior (de obicei este colorat, in ton cu tema evenimentului), plase de lumini, spoturi unidirectionale, torte, felinare, lumanari, etc.
Majoritatea evenimentelor se intampla seara/noaptea ceea ce da posibilitatea organizatorilor sa foloseasca luminile pentru a realiza efecte de poveste, efecte luminoase de neuitat.
Cu siguranta cel mai important este iluminatul arhitectural, atat cel de exterior cat mai ales cel de interior.
Iluminatul arhitectural de exterior conteaza cel mai mult atunci cand locatia de evenimente - cortul este situat in oras, langa strazi circulate, etc. pentru a se face observat si pentru a atrage atentia intr-un mod cat mai placut vizual.
Iluminatul arhitectural de interior este decisiv in aspectul final al locatiei si in crearea atmosferei dorite, pe tot parcursul petrecerii.
Iluminatul arhitectural este alcatuit din corpuri de iluminat cu led-uri, fixe sau mobile, interconectate prin cabluri de semnal sau wireless, care sunt coordonate printr-o consola centrala de comanda ce poate realiza programe de iluminat si variatii de culori. Astfel poti avea o lumina de o anume culoare atunci cand invitatii primesc felurile de mancare si o alta culoare atunci cand se danseaza, ori cand se prezinta tortul sau se arunca buchetul.
Numarul de corpuri de lumini si complexitatea sistemului se va stabili impreuna cu noi, in urma analizarii locatiei si a zonei imprejmuitoare.
Iluminatul arhitectural poate face diferenta dintre o locatie de evenimente obisnuita si o locatie de evenimente de poveste.