Climatizare

Climatizarea este un echipament destul de important pentru un cort locatie de evenimente. Spunem "destul de important" pentru ca acest grad de importanta depinde foarte mult si de caracterul locatiei - temporar sau permanent, de vara sau pentru tot timpul anului. In functie de acest aspect va conta si cat de complex si eficient trebuie sa fie sistemul de climatizare. Fie ca vorbim de aer conditionat sau de aer cald pentru incalzire, un cort pentru evenimente se bucura de o oarecare "autonomie" in sensul ca poate asigura singur o buna ventilatie pentru interior prin simpla deschidere a prelatelor laterale iar in cazul in care se inchide de tot, temperatura din interior se va mentine destul de bine, putant fi mai ridicata decat cea de afara. Sigur ca daca organizam evenimente toamna sau chiar iarna, vom avea nevoie de incalzitoare sau tunuri de caldura iar temperatura se va mentine ridicata in interior.
Pentru echipamentele de aer conditionat cat si pentru cele de incalzire avem parteneri care ne furnizeaza la cele mai bune preturi echipamente adaptate suprafetei cortului si a constructiei acestuia.
Mai multe detalii vom discuta la intalnirea pentru achizitionarea cortului unde vom realiza impreuna un plan de organizare pentru a face cele mai bune alegeri.