Despre noi

Compania noastra si-a inceput activitatea inca din anul 2007 si a cunoscut o ascensiune rapida in departamentul Vanzari Corturi - prin proiectele realizate cu numeroase locatii de evenimente, turism, agrement, dar si cu unele centre de echitatie sau fabrici cu linii temporare de productie.
Avand o astfel de vechime ne consideram, fara indoiala, o echipa cu multa experienta care poate fi un partener de incredere in ceea ce priveste achizitionarea unui cort si realizarea unei locatii de evenimente completa.
Pentru a fi sigur ca alegeti cea mai buna varianta de cort, este nevoie de o intalnire in care sa discutam, pe larg toate detaliile ce trebuiesc cunoscute: suprafata disponibila, capacitatea de acomodare ce se vrea in cort, tipul de locatie ce se doreste, etc.
Impreuna vom gasi cel mai potrivit model de cort. Tot de la noi se pot achizitiona si: podea, mobilier (mese, scaune), candelabre si iluminat arhitectural, drapaje interioare, huse si fete de masa.
Activitatile pe care le realizam din 2007 pana in prezent sunt: importul profilelor si accesoriilor, proiectarea corturilor, asamblarea acestora in functie de comanda primita si in final livrarea cortului, cu asigurarea montajului si service-ului in garantie si post garantie precum si asigurarea asistentei si consilierea clientilor pentru intretinere si folosinta optima.

 
Despre noi
Despre noi
Despre noi
Despre noi

Scrie un comentariu