Corturi Echitatie/manej

Folosirea corturilor pentru amenajarea unei zone de echitatie si manej este o solutie extrem de avantajoasa si practica.
Prin achizitionarea unui cort pentru acest tip de activitate se economisesc sume importante de bani, timp si documentatie de strans.
Trebuie doar stabilit, impreuna cu un consultant din cadrul firmei noastre, ce suprafata este nevoie sa acopere cortul, ce inaltime laterala sa aiba si in ce configuratie se doreste prelata laterala. De restul ne vom ocupa noi, avand deja experienta in comercializarea acestui tip de corturi.
Ca forma, corturile clasice sunt cele mai potrivite pentru acest tip de activitate dar am avut cateva solicitari si pentru corturi rotunde (octogon, decagon, dodecagon).
Structura din dur-aluminiu folosita este cea clasica, doar grosimea profilelor fiind diferita in functie de necesitatile clientului.
Sistemul de culisare al prelatelor este acelasi ca la corturile de evenimente, asigurandu-se astfel aceeasi calitate in ceea ce priveste izolarea si eliminarea efectului de sera din interior.