Iluminatul arhitectural

Majoritatea evenimentelor dintr-o locatie se intampla seara, ceea ce face ca acea locatie sa trebuiasca sa fie luminata cat mai bine.
Asta insemna ca frumusetea, impactul si farmecul locatiei depinde in mod vital de modul in care se face aceasta luminare.
Sigur ca nu vorbim aici de iluminatul interior - cel realizat cu ajutorul candelabrelor - ci de iluminatul arhitectural. Acesta este conceput special pentru a pune in valoare cat mai bine cortul de evenimente dau si imprejurimile sale. Pentru cort se foloseste de cele mai multe ori iluminat arhitectural de exterior dar si de interior. Cel de exterior are principalul rol de a lumina cortul, caile de acces si zonele de interes - lounge, zona de mese stand-up, locul pentru fumat, etc. Iluminatul arhitectural de interior vine in completarea decorului cortului. Lumina poate fi de orice culoare doreste clientul, in functie de tematica evenimentului, momentele din cadrul programului, etc. Intensitatea, tonurile culorilor si alternanta acestora pot face diferenta dintre un eveniment reusit si unul spectaculos.
Pentru a veni in ajutorul clientilor nostri de corturi pentru nunti, am creat in cadrul site-ului si o categorie dedicata iluminatului arhitectural. Vom purta o discutie de consultanta si vom stabili impreuna ce echipament va este necesar in functie de cortul pe care il achizitionati, marimea si dispunerea intregii locatii.
pentru mai multe detalii despre achizitia unui astfel de echipament pentru corturile de evenimente, ne puteti contacta pe mail sau telefonic.
 
 Iluminatul arhitectural
 Iluminatul arhitectural
 Iluminatul arhitectural
 Iluminatul arhitectural

Scrie un comentariu