Corturi pentru nunti

Una dintre principalele destinatii ale corturilor comercializate de noi este cea de locatie de evenimente. Fie ca vorbim de nunti, botezuri sau petreceri prilejuite de diferite ocazii, toate se doresc din ce in ce mai mult sa fie organizate la cort. Sigur ca pentru a deschide o locatie de evenimente nu este suficient doar sa achizitionezi un cort...
Nu vom vorbi aici despre cum se face o afacere de acest tip ci vom prezenta principalele elemente de care ai nevoie si pe care le poti cumpara de la noi, pentru a putea realiza o locatie profesionala de evenimente.
Intr-adevar, principalul element pentru o locatie de evenimente este cortul. In functie de capacitatea de persoane pe care doresti sa le gazduiesti in cort se va stabili marimea (dimensiunile) lui. La noi gasesti orice tip de cort, cu forme si marimi dintre cele mai variate - mai multe detalii gasesti la categoria CORTURI din acest site.
Mobilierul reprezinta a doua mare categorie de elemente necesare pentru a organiza un eveniment la cort: mese rotunde, dreptunghiulare sau stand-up, scaune hoteliere sau chiavari, gheridoane sau mese tip bufet - pe toate le poti procura de la noi, o data cu achizitionarea cortului. Te vom consilia pentru a face alegerile cele mai bune.
In functie de planul de afacere detinut vom putea stabili impreuna si ce anume va fi montat pe sol, in cort:
- podea din platforme de lemn - modulara;
- podea cimentata - sapa peste care sa fie montata o mocheta profesionala rezistenta la diferite sarcini;
- parchet profesional - de trafic intens, pentru un altfel de aspect;
- delimitarea ringului de dans prin instalarea unui parchet sau alt material de acoperire.
Urmatorul element cel putin la fel de important este drapajul interior. Acesta este definitoriu pentru pentru aspectul locatiei de evenimente. Confectionam si comercializam orice tip de drapaje interioare pentru corturi. Atat materialul cat si culoarea sunt la alegere si, in functie de buget si preferinte se va stabili si modelul drapajului, cat de dese vor fi faldurile, etc. Montajul drapajului este asigurat tot de catre firma noastra. Acesta se realizeaza pe o structura tensionata, din fir otelit, care va asigura o manevrare usoara si o stabilitatea remarcabila a drapajului.
Pentru intregirea aspectului de poveste din cort este nevoie de corpuri de iluminat impunatoare - candelabre cu mai multe randuri de becuri care sa lumineze intreg cortul. In functie de stilul si tematica in care este gandita locatia, corpurile de iluminat trebuie sa aiba si ele designul complementar. Iar pentru a avea un efect extraordinar si de impact, locatia trebuie sa fie pusa in valoare si prin lumini arhitecturale - albe sau colorate, in ton cu tematica/cromatica fiecarui eveniment. Atat candelabrele cat si iluminatul arhitectural pot fi comandate de la noi, la cel mai bun pret.
 
Corturi pentru nunti
Corturi pentru nunti
Corturi pentru nunti
Corturi pentru nunti
Corturi pentru nunti
Corturi pentru nunti
Corturi pentru nunti
Corturi pentru nunti
Corturi pentru nunti
Corturi pentru nunti
Corturi pentru nunti

Scrie un comentariu